اعلام ساعت کاری ادارات از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ قیمت سکه از ۱۰۲ میلیون تومان عبور کرد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) افزایش مصرف بنزین در کشور | آیا بنزین گران می‌شود؟ مشهد، دومین مصرف‌کننده سوخت هوایی در کشور | افزایش جایگاه‌های عرضه سوخت در مشهد افزایش مصرف بنزین کشور به ۱۴۴ میلیون لیتر در نوروز ۱۴۰۴ بورس در آخرین روز کاری در تعطیلات نوروزی گل کاشت | رشد بیش از ۳۲ هزار واحدی شاخص کل (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) حداقل حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۴ مشخص شد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) | دلار از نیمه کانال ۱۰۴ هزار تومان فراتر رفت نرخ طلا در مشهد کاهش یافت (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) نظر هوش مصنوعی در خصوص اقتصاد ایران در سال ۱۴۰۴ موافقت بانک مرکزی با افزایش سقف وام مسکن افزایش ۵ درصدی مصرف بنزین در خراسان‌رضوی طی تعطیلات نوروزی تا امروز (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت ارز و دلار (یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴) پیش بینی بورس (یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴)| بازار صعودی می‌ماند؟ برگزاری نماز باشکوه عید سعید فطر در گلزار شهدای بهشت رضا‌(ع) مشهد مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی همزمان با عید فطر آغاز می‌شود (۹ فروردین ۱۴۰۴) مشهد دارنده نخستین گواهی «شهر دوستدار آب» ایران از یونسکو | تنش آبی همچنان در مشهد ادامه دارد قیمت بلیت پرواز تهران به مشهد در آستانه عید سعید فطر و روز طبیعت ۱۴۰۴ اعلام حمایت وزارت اقتصاد از بورس در ۱۴۰۴ وزیر نفت: مصرف روزانه بنزین در سفر‌های نوروزی ۸ درصد رشد داشته است زمان معاملات صندوق‌های طلا افزایش می‌یابد + جزئیات دردسرهای متری‌فروشی مسکن از عدم قانون تا نبود تضمین سکه از ۱۰۰ میلیون تومان عبور کرد (۹ فروردین ۱۴۰۴) تردید در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۹ فروردین ۱۴۰۴) احتمال تداوم اجرای طرح کالابرگ | استقبال ۵۴ میلیون ایرانی از کالابرگ الکترونیکی قیمت جهانی طلا در مدار صعود (۹ فروردین ۱۴۰۴) خبر مهم برای سهامداران | افزایش دامنه نوسان در دستور کار مدیران بورسی قیمت دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۹ فروردین ۱۴۰۴) | دلار در نیمه کانال ۱۰۴ هزار تومان
سرخط خبرها

  واریز سهمیه بنزین آژانس‌های تاکسی تلفنی تا فردا ۵ شنبه

  • کد خبر: ۱۳۴۱۸
  • ۱۱ دی ۱۳۹۸ - ۰۸:۴۹
  • ۱
  واریز سهمیه بنزین آژانس‌های تاکسی تلفنی تا فردا ۵ شنبه
مدیر برنامه ریزی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی، آخرین وضعیت سهمیه‌های بنزین معلولان و جانبازان، آژانس‌های تاکسی تلفنی، سرویس مدارس، بنزین سفر نوروزی، قایق‌های صیادی و خودرو‌ها و موتورسیکلت‌های فرسوده را اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، شهرام رضایی گفت: از این ماه و با توجه به مصوبه اخیر کارگروه تعیین سهمیه سوخت خودرو‌ها ۴۰ لیتر به سهمیه سوخت خودرو‌های معلولان و جانبازان اضافه شد.

وی با بیان این که سهمیه سوخت خودرو‌های تک سوز شخصی متعلق به معلولان و جانبازان ۱۰۰ لیتر و خودرو‌های دوگانه سوز ۷۰ لیتر در ماه تعیین شده است‏ افزود: افرادی که کارت سوخت مخصوص معلولان و جانبازان دریافت کرده اند از همین ماه افزایش سهمیه خود را دریافت خواهند کرد، اما کسانی که فاقد این کارت هستند باید برای دریافت کارت سوخت مخصوص معلولان و جانبازان اقدام کنند.

مدیر برنامه ریزی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی گفت: البته تفاوت و مانده افزایش سهمیه ماه‌های قبل نیز به کارت این افراد واریز خواهد شد.

رضایی در خصوص تخصیص سهمیه سوخت آژانس‌های تاکسی تلفنی و سرویس‌های مدارس نیز افزود: امروز فهرست خودرو‌های آژانس‌های تاکسی تلفنی دریافت شد و سهمیه سوخت آن‌ها به صورت اعتبار تا فردا واریز خواهد شد.

وی با بیان این که سهمیه برخی از سرویس‌های مدارس نیز اعمال شده است، گفت: سرویس‌های مدارس سهمیه سوخت خود را براساس پیمایش دریافت می‌کنند، اما برای تاکسی‌های تلفنی سهمیه ۲۰۰ لیتر در ماه در نظر گرفته شده است.

رضایی افزود: سهمیه در نظر گرفته شده برای سرویس‌های مدارس و آژانس‌های تاکسی تلفنی به صورت اعتبار بوده و تفاوت نرخ بنزین آزاد و بنزین سهمیه‌ای تا سقف تعیین شده به صورت ریالی در کارت بانکی مالکان این خودرو‌ها واریز شده و این افراد می‌توانند از این مبلغ صرفاً برای پرداخت هزینه سوخت خود در جایگاه‌ها استفاده کنند.

مدیر برنامه ریزی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی در خصوص تعیین سهمیه سوخت قایق‌های صیادی نیز افزود: براساس مصوبه‌ای که اخیراً صادر شده شبیه آن چه در قبل و طبق سامانه تجارت آسان به این قایق‌ها سهمیه سوخت تعلق می‌گرفته هم اکنون نیز این سهمیه لحاظ خواهد شد.

رضایی گفت: سهمیه سوخت قایق‌های صیادی براساس توان قایق و مقدار مسافت طی شده که باید به تأییدیه شیلات برسد به صورت بنزین در کارت سوخت آن‌ها اعمال خواهد شد.

وی در خصوص برخی اخبار مبنی بر تخصیص سهمیه سفر به خودرو‌های شخصی در آستانه تعطیلات نوروز گفت: قبلاً سهمیه‌ای با عنوان سهمیه سفر داشته ایم، اما هنوز در این زمینه تصمیمی در کارگروه تعیین سهمیه‌های سوخت گرفته نشده است.

رضایی درباره تخصیص سهمیه سوخت به خودرو‌ها و موتورسیکلت‌های فرسوده نیز گفت: براساس مصوبه دولت و همچنین ستاد هوای پاک این خودرو‌ها سهمیه سوخت دریافت نمی‌کنند و تا امروز تغییری در این مصوبه انجام نشده است.

مدیر برنامه ریزی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی درباره برگزاری مناقصه برای واردات ۴ میلیون کارت خام سوخت هم افزود: ما سالیانه به این میزان کارت خام سوخت نیاز داریم و با توجه به این که امسال این عدد افزایش یافته و در یکی دو ماه گذشته بیش از ۲ میلیون درخواست برای صدور کارت سوخت داشته ایم تصمیم به برگزاری این مناقصه و تهیه ۴ میلیون کارت خام سوخت گرفته ایم.

رضایی درباره مدت زمان انتظار برای صدور کارت سوخت المثنی هم گفت: هم اکنون توان تولید کارت سوخت در کشور روزانه ۳۰ هزار عدد است که برخی مواقع این توان به ۵۰ هزار کارت در روز نیز می‌رسد، اما از آنجا که همچنان حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار درخواست در صف تولید قرار دارند ممکن است زمان صدور کارت‌های سوخت که در حال عادی بین ۲ تا ۳ هفته زمان می‌برد به حدود ۲ ماه افزایش یابد.

وی در مورد برخی گلایه‌ها مبنی بر از بین رفتن سهمیه سوخت خودرو‌ها در هنگام سوخت گیری افزود: همان طور که قبلاً بار‌ها نیز توضیح داده ایم اگر شهروندان عزیز هنگام سوخت گیری و قبل از حک شدن جمله «کارت خود را بردارید» بر روی صفحه‌های نمایشگر نازل‌ها کارت سوخت خود را از نازل خارج کنند ممکن است کسری از ۳ و ۹ دهم لیتر از سهمیه آن‌ها کم شود لذا از همه درخواست داریم حتماً پس از اتمام سوخت گیری منتظر باشند تا پیام کارت سوخت خود را بردارید روی نمایشگر نشان داده شود و تا قبل از این اقدام به برداشتن کارت خود نکنند.

مدیر برنامه ریزی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی در پایان در خصوص کاهش مصرف سوخت پس از اجرای طرح سهمیه بندی سوخت نیز گفت: آمار‌های فعلی حکایت از کاهش روزانه ۲۰ میلیون لیتر بنزین در کشور دارد، اما تجربیات گذشته نشان می‌دهد این کاهش مصرف در آینده دچار تغییر شود بنابر این باید تا آخر سال صبر کرد تا با اطمینان بیشتری در زمینه میزان صرفه جویی بنزین پس از اجرای طرح سهمیه بندی اظهار نظر کرد.


منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۰۳ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۵
0
1
باسلام پس چرا سهمیه مرداد ماه اژانسهای تلفنی واریز نشده ما تاکی باید بنزین ازاد بزنیم ی فکری به حال راننده اژانسها کنید
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->